Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com

YFP logo 2016

Y Fair Productions heeft haar basis in de Fairtrade wereld. Yvonne Renckens, eigenaresse van YFP, is oprichter van Fairtrade gemeente Arnhem en zij is nog steeds ambassadeur voor deze wereldwijde campagne.

Om haar liefde voor duurzaamheid breder in te zetten, ontstond de wens om andere mensen te inspireren door middel van een blog. Hier vind je regelmatig duurzame hotspot tours in Nederland en andere mooie plekken in Europa. Met al deze kennis is er een adressenbestand van Zero waste winkels in Nederland ontstaan. Daarnaast kun je ook de favoriete producten van Yvonne kopen in de webshop die je op deze site vindt.

Privé workshop crowdfunding

Yvonne verzorgt regelmatig 1 op 1 crowdfunding trainingen. In een 2 uur durende sessie gaan jullie samen een plan opstellen om jouw droom waar te maken door middel van een op maat gemaakte crowdfunding campagne. Voor meer informatie of om gelijk een afspraak in te plannen, kun je contact met haar opnemen.

 

workshop zero waste schoonmaakmiddelen

Workshop zero waste cosmetica of schoonmaakmiddelen

Zelf wasmiddel maken of je eigen zero waste cosmetica samenstellen? In een workshop op locatie kun je samen met vriendinnen, collega’s of buurvrouwen een gezellige middag hebben en na afloop naar huis gaan met je zelf gemaakte oogschaduw, droogshampoo of schoonmaakmiddel. Voor meer informatie of om gelijk een afspraak in te plannen, kun je contact met haar opnemen.