Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
Algemeen

Celebration of life // 25 random levensvragen met een knipoog


Een nieuw jaar  in het vooruitzicht, vulde ik vandaag de tag van Elise Joanne in en beantwoord ik daarom 25 levensvragen met een knipoog:

Aruba Nick

 • Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?

  Aangezien we midden in de winter zitten, heb ik op mijn homescreen een fijne foto staan die me gelijk weer terug brengt op Aruba. Hier hebben we afgelopen september 11 dagen doorgebracht. Geen vervelend uitzicht toch?!

  Terras Rijnkade Dining56

 • Je gaat naar een kroegje/café; wat bestel je?

  Nou laat ik voorop stellen dat ik eigenlijk nooit meer uit ga, dus als ik in een café ben, dan is het vaak overdag of aan het begin van de avond. Dat heeft vooral te maken met mijn medicatie die ik in de avond moet nemen. Die zorgt ervoor dat ik na twee uur nadat ik ze heb genomen heel erg moe wordt en alleen nog maar wil slapen. En ik heb dan minimaal 8-10 uur nodig om ze uit te laten werken, dus dat beïnvloedt de volgende dag ook sterk als ik ze pas midden in de nacht zou nemen. Meestal bestel ik dan een Radler 0.0%, aangezien ik geen alcohol mag drinken, avontuurlijk hé!

   

 • Welk woord gebruik je echt té vaak?

  Momenteel is dat vooral ‘super’…ik heb er altijd een handje van om degene tegen wie ik het heb met dit soort toevoegingen te willen overtuigen van hoe erg/heftig/tof iets is. Oja en ik gebruik de term ‘De Hel’ vaak om aan te geven dat iets behoorlijk kut is.

 • Wat is je favoriete film?

  Ik ben vooral van de series, maar als ik een film kijk dan hou ik van waargebeurde films of actie films, zoals ‘Into the wild’ of ‘Inglourious basterds’. Laatst heb ik de film over Snowden gezien, ook zeker een aanrader!

 • Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?

  Ik kijk niet veel tv, maar als ik kijk dan is het vaak Expeditie Robinson of Boer zoekt vrouw.

 • Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?

  Ehh een akoestisch nummer van Justin Bieber, over guilty pleasures gesproken!

 • Naar wie was je laatste appje?

  Naar Nick, die app ik dagelijks als een van ons buiten de deur aan het werk is.

 • Wat was je eerste e-mailadres?

  Die heb ik nog steeds, een hotmail adres met in plaats van mijn voornaam, mijn nickname uit mijn tienerjaren: Fonzy.

 • Waar kun je je enorm aan ergeren?

  Mensen met een vooroordeel. Ik weet het, dat heeft iedereen, ik ook, maar ik kan er heel slecht tegen als mensen niet de moeite nemen om zich in iemand te verdiepen en met een klein plukje info uit de media zelf conclusies gaan trekken. Alsof alles wat in de media genoemd wordt ook waarheid is of nog erger, mensen die alles voor waarheid aannemen als ze iets op Facebook lezen…

 • Wat is je meest awkward moment ooit?

  De dag dat ik in mijn mantelpakje over straat liep na een zakelijke workshop en een groep mannen mij tegemoet kwam lopen. Nadat ze me waren gepasseerd hoorde ik een klap en bleek een van de mannen tegen een lantaarnpaal te zijn gelopen, doordat hij naar mijn kont had gegluurd, terwijl hij rechtdoor liep…Ik kwam stiekem niet meer bij!

 • Wat is je favoriete dag van het jaar?

  De eerste lentedag, daar kan ik zoveel energie van krijgen!

 • Wat is je favoriete emoji?

  Ik gebruik het groene hartje heel vaak.

  Yenna

 • Katten of honden?

  Ik ben opgegroeid met een hond, maar we hebben nu een kat. Ik ben dol op allebei, maar praktisch gezien is een kat nu makkelijker, aangezien ik veel reis.

 • Utrecht of Amsterdam?

  Moeilijk kiezen, maar dan ga ik toch voor Amsterdam, omdat ik daar jarenlang regelmatig kwam voor werk en vrienden. Bovendien is het Amsterdamse accent gewoon heerlijk!

  munt thee

 • Koffie of thee?

  Verse muntthee, zonder twijfel!

 • Serie of film?

  Serie, want mijn spanningsboog is niet zo lang! Alhoewel ik dan wel weer 2 afleveringen van een serie achter elkaar kan kijken, waardoor ik alsnog dezelfde tijd kwijt ben aan het kijken.

  camper

 • Engeland of Amerika?

  Shit, dat is moeilijk kiezen…We hebben een fantastische roadtrip gehad in de UK met onze camper, maar de reis die Nick had gewonnen naar de Teva Moutain Games in de Rocky Mountains was ook super tof…Hmm Amerika dan maar, aangezien daar nog veel meer te verkennen is.

 • Vlees of vis?

  Vis, aangezien ik geen grote eter ben en vlees me te zwaar op de maag valt, waardoor ik nog minder kan eten.

 • Drank of drugs?

  Drank, want dat kun je vrij goed doseren en is relatief onschuldig, mits je geen comazuiper bent uiteraard! Maar ik drink niet en gebruik geen drugs, dus op dit moment geen van beide.

 • Spice Girls of Backstreet Boys?

  Ik was toch wel meer van de Backstreet boys en had een crush op AJ.

 • Bert of Ernie?

  Ernie, want Bert is veel te serieus. Een dag niet gelachen…

 • Buurman of Buurman?

  Geen van beide….

 • Sesamstraat of Villa Achterwerk?

  Sesamstraat, ik vond de humor van Villa Achterwerk soms echt te dom voor worden…Theo en Thea, waarom?!

  smoothie

 • Meest random feitje over jezelf?

  Ik heb voor mijn lengte, 1m66, belachelijk grote voeten (sportschoenen maat 41) en dat vond ik vroeger dus hartstikke stoer!

 • Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?

  Waarom wachten tot later als het nu kan. Het leven kan zomaar ineens voorbij zijn, dus ik wacht niet met genieten tot ik met pensioen ga, want wie zegt dat ik die leeftijd haal?

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *