Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
Algemeen

Monday morning boost


Goeiemorgen,

Hoe was je week, maar nog belangrijker: Hoe zijn je kerstdagen?!

Ik zit er nog midden in. Gisteren gingen we, zoals elk jaar, naar Zwolle om de verjaardag van de partner van mijn vader te vieren. En vandaag vieren we tweede kerstdag bij mijn schoonfamilie. Alle cadeautjes zijn ingepakt, de gedichten zijn geschreven en ik weet zeker dat het weer een avondje lachen wordt!

cadeaus

Maandag begon de schilder aan het onderhoudswerk bij ons thuis. En dat betekent vroeg mijn nest uit elke ochtend. Dus ik dronk gezellig een bakkie met de schilder en ging daarna aan de slag met de kerst cadeaus. Inpakken in een vrolijk papiertje, kerstgedicht afmaken, printen en alles onder onze niet-bestaande kerstboom leggen. We hebben sinds vorig jaar de kerstboom niet meer in de kamer staan, dus alle kerstzooi ligt nog netjes op zolder. Geen zin in, weinig meerwaarde, dus we laten het dit jaar achterwege en dat is prima.

 

toetje

Een lekker ontbijtje met vanilleyoghurt, banaan en granola, lekkerrr! Op de bank met mijn vertrouwde dekentje.

 

vsy

Lekker aan de slag met fotomateriaal voor een van de crowdfunding campagnes die komende maand van start zal gaan. Daar kan ik me altijd prima mee vermaken!

Verder was het een wat saaie week, weinig foto’s, weinig de deur uit geweest, redelijk veel hoofdpijn gehad en aardig wat werk verricht vanuit huis.

Zo heb ik mijn zakelijke nummer overgezet naar mijn andere bedrijf, maar dat bleek niet zo eenvoudig te zijn als het lijkt. Ik kwam via het zakelijke klantenservicenummer op miraculeuze wijze binnen op de particulieren afdeling. Daar konden ze me niet vinden en verbonden me door naar groot zakelijk…tja daar was ook niks te vinden, dus door naar klein zakelijk. Ja eindelijk de goede medewerker aan de lijn na een half uur! Onee, toch niet…deze dame kon namelijk alleen het rekeningnummer wijzigen, maar niet de naam…dan moest ik toch echt dit contract opzeggen en gelijk een nieuwe afsluiten…door naar de afdeling opzeggingen dus…maar deze jongeman was het niet met de aantekeningen eens, hoorde mijn verhaal nog eens aan, haalde er een supervisor bij en besloot vervolgens lekker eigenwijs om toch mijn bedrijfsnaam en rekeningnummer te wijzigen, terwijl dit zijn werk niet is…Hulde voor de eigenwijze medewerker die wél met de klant meedenkt!

Ook wel een beetje raar deze komende dagen, want dit is mijn laatste week met Y Fair Productions. De brief naar de Kamer van Koophandel met de opzegging is inmiddels de deur uit. Er komen nog 2 blogs van mij deze week, aanstaande woensdag en zaterdag mijn laatste…maar waar deuren gesloten worden, openen ergens anders ook weer nieuwe deuren!

Geniet lekker van de kerstdagen en wij spreken elkaar deze week vast nog wel!

 


Join the discussion

  1. Bianca van Dalen

    Geniet jij ook van de kerstdagen! Het is allemaal nu even wat geregel maar je weet waarvoor je het doet, dat scheelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *