Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
Algemeen

Monday Morning Boost


Goeiemorgen,

Hoe was je week?

Mijn week was gezellig vol met leuke ontmoetingen met ondernemers, een kerstviering en een verdrietige aankondiging. Lees je mee?

Maandagochtend zou de herkansing worden van mijn afspraak met VA Ingrid in Utrecht. De week ervoor was het ook al chaos op de weg en het spoor en ook vandaag bleek er minstens 30-60 minuten vertraging te zijn. Dus we hebben er maar een skype sessie van gemaakt..maar ook die verbinding staakte, dus we ronden het telefonisch af. We gaan komend jaar een mooie campagne uitzetten voor haar bedrijfsplan. Ik heb er nu al zin in!

Die middag kwam de schilder langs om een offerte te maken voor het onderhoudswerk. Hij vroeg zich hardop af of onze glazenwasser was overleden toen hij het slaapkamerraam aan de buitenkant inspecteerde…eh tja what can I say…niet zo’n fan van ramen poetsen haha! Maar een prima offerte en ze starten vandaag al, dus dan is het mooi voor de kerst weer in orde!

Dinsdag werkte ik thuis en had ik een belafspraak met de eigenaar van een nieuw crowdfundingsplatform. En we gaan misschien samenwerken, erg leuk!

betuws-beste

Ik pikte nog wat spullen van Marktplaats op, voordat ik weer de lekkere lokale boodschappen mee naar huis nam.

Woensdag op tijd mijn bed uit om eindelijk van mijn ontspanningsmassage te kunnen genieten die ik afgelopen zomer had gewonnen. Maar helaas smste ze af toen ik net klaar was, dus de afspraak is uitgesteld. 

apcg

Aan het einde van de middag vertrok ik naar het bezoekerscentrum in Park Sonsbeek. Hier werd de kerstviering van mijn vrijwilligerswerk bij het Arnhemse Platform voor Chronisch zieken en Gehandicapten gehouden. Gezellig bijkletsen met veel vrijwilligers die ik maar twee keer per jaar zie en natuurlijk lekker eten! We namen afscheid van de voorzitter en we kregen te horen wie zijn functie de komende jaren zal gaan vervullen. 

Donderdag kwam Ruud langs, een ondernemer uit Apeldoorn (je kent hem misschien nog van de gastblog die hij dit jaar schreef over zijn deelname aan de 100-100-100 afval challenge). We kletsten gezellig bij en leerden elkaar weer veel op zakelijk vlak, altijd fijn!

haar

Ik mocht een stukje meerijden met Ruud, want ik moest gelijk door naar mijn lieve kapster! Grijze haren wegwerken en ze heeft het eindelijk, na 3 jaar, voor elkaar…er is een groot stuk van mijn haar af! Doodeng vond ik het, maar het voelt weer veel gezonder en het staat prima.

En nu ik toch een paar huizen van hem vandaan was, ging ik gelijk even bijkletsen bij mijn ‘broer’. Eind van de middag nog wat werken en ’s avonds rust pakken en Expeditie Robinson kijken, een van de weinige programma’s die ik volg.

Vrijdag zat ik om 8:15 in de bus op weg naar het station. Ik had een ochtendje in mijn geboortestad Zwolle voor de boeg! Via twitter had ik contact gehad met de eigenaar van het Zwolse crowdfundingplatform Love to fund.

Na dat gesprek rolde ik zo in mijn volgende afspraak met een oud klasgenoot uit de tijd dat ik op het CIBAP zat en we samen tijdens de tekenles Wu Tang Clan luisterden…ja mensen, dat waren nog eens tijden! 

geniet-in-de-weerd

Op tijd weer richting het station en in de trein en bij Geniet in de Weerd nog de laatste hand gelegd aan de update van mijn e-book. Halverwege de middag had ik een meeting met 2 heren die echt een gaaf plan hebben voor de sportbranche. Ik blijf het zeggen, maar ik word hier zo blij van! Er gaan zulke toffe dingen gebeuren komend jaar!

schieten

Vrijdagavond was ook de grote test van onze geïmproviseerde schietbaan. Kon ik eindelijk eens met Nick schieten, dat hadden we nog nooit samen gedaan, buiten paintballen om dan. En hij kon het nog erg goed! Dat ging prima, totdat er een kogeltje terug ketste tegen mijn knie…no worries, dat ding is al helemaal plat en kan niks meer aanrichten, maar het was reden genoeg om direct te stoppen en komende tijd nog wat kleine aanpassingen te doen. Die avond zette ik ook de winactie online, met daarbij wat verdrietig nieuws 🙁

Zaterdagochtend nog even een offerte gemaakt en geskyped met een klant. Mijn nicht kwam rond lunchtijd langs, want ze had net een fotoshoot bij het pasgeboren zoontje Stijn van de nicht van Nick gehad (snap je het nog?!). We spraken nog wat punten door voor de oprichting van onze gezamenlijke business, waarna ze weer richting de polder reed. In de avond merkte ik dat ik echt een te drukke week had gehad, dus na een filmpje lag ik om 22:00 al te slapen. 

filmhuis

Gisteren zijn we met een goede vriend naar het filmhuis geweest, waar we Les Saisons keken. Een prachtige documentaire over dieren, de natuur, de seizoenen en de inbreuk en afbreuk die de mens in korte tijd heeft weten te doen.

We wandelden nog wat over de kerstmarkten, dronken warme choco met slagroom en aten een warme stroopwafel…ahh life is yummie!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *