Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
Crowdfunding

Winactie! Maar ook wat verdrietig nieuws…


Het is alweer 3,5 maand geleden dat ik mijn tweede bedrijf Virtual sidekick Yvonne ben gestart. Wat begon als een idee om als online secretaresse te gaan werken en daarbij ook crowdfunding in mijn dienstenpakket op te nemen, mondde uit in een stormloop aan ondernemers en particulieren die een crowdfunding campagne willen starten.

De afgelopen maanden krijg ik bijna wekelijks nieuwe aanvragen binnen. En het toffe hieraan vind ik dat het elke keer weer een compleet andere insteek of vakgebied is. Zo zijn er campagnes in de sportbranche, maar ook in het theater vakgebied. Dat houdt mij niet alleen scherp,  want elke keer is het weer opnieuw puzzelen wat het beste op maat gemaakte pakket is, maar ik word ook elke keer weer zo onwijs blij van al die gepassioneerde ondernemers!

coming-soon

Januari belooft een drukke maand te worden met minimaal 4 campagnes. Bovendien start ik die maand ook een webwinkel met mijn nicht. En daarmee kom ik eigenlijk ook gelijk bij het verdrietige nieuws…want ik kan mezelf niet in drieën delen om 3 bedrijven te runnen. Het aantal blogs hier is al van 7 naar 2 á 3 per week gedaald en ik merk dat het steeds vaker een ‘tussendoor klusje’ wordt. Oja, dat moet ook nog…

Ik heb daarom de knoop doorgehakt dat ik Y Fair Productions per 31 december 2016 stop ga zetten. Er zullen tot die tijd nog wel wekelijks 2 tot 3 blogs hier verschijnen, don’t worry! Maar na 2,5 jaar met heel veel liefde allerlei duurzame onderwerpen te hebben belicht op het gebied van fairtrade, leven zonder afval en de deeleconomie, is het tijd voor iets nieuws. Dankzij Y Fair Productions is crowdfunding op mijn pad gekomen. Zoals je in mijn ebook kan lezen is de crowdfunding campagne van Kromkommer en Rechtstreex de aanleiding geweest van mijn liefde voor deze vorm van financiering. Maar ik heb ontdekt dat het zoveel meer is dan financiering. Het is namelijk ook gelijk je marktonderzoek, je marketing en je werft toekomstige klanten en ambassadeurs.

Bovendien lijkt Nederland er nu eindelijk open voor te staan. De Belastingdienst nog niet, maar dat leg ik je uit in het ebook. Wat mij dan weer brengt bij de winactie! Ik heb namelijk gisteren een vernieuwde versie van zowel het ebook als de bijbehorende database van crowdfunding platformen in de webshop klaargezet! En jij kan deze versie winnen! En kun je nou niet tot de 20e wachten, dan kun je dit weekend met 25% korting het e-book in de webshop kopen en gelijk downloaden!

Heb jij voor het nieuwe jaar je dromen al helder en heb je alleen nog dat duwtje in de rug nodig en oja, wat geld zou ook wel handig zijn? Wil jij weten hoe je zelf, met behulp van een helder en praktisch stappenplan, zelf een crowdfunding campagne op kan zetten? Schrijf je dan vóór 20 december in via deze link om kans te maken op een gratis e-book (ik geef er 2 weg!):

Aanmelden voor het e-book

Join the discussion

 1. Bianca van Dalen

  Jammer dat je met dit blog stopt, maar ik snap het wel. Bloggen kost best veel tijd en die kun je ook anders benutten.
  Ik hoop echt dat crowdfunding de toekomst heeft, ik vind het een leuke manier om mensen met mijn idee kennis te laten maken. Ik krijg ook al een heleboel leuke reacties van mensen! Nu alleen nog hopen dat het bedrag ook bij elkaar komt. Maar met de ideeën uit jouw boek gaat dat vast lukken!

 2. Tessa

  Oh, wat ontzettend jammer! Ik snap je keuze volkomen, het is ook nogal wat om zoveel dingen tegelijk te ondernemen en alle ballen in de lucht te moeten houden. Ik wens je natuurlijk al het succes op de wereld met alle nieuwe ondernemingen die op je pad zijn gekomen.

 3. Yvonne Renckens

  Dank je wel Bianca!
  Gaaf is dat he! Er komen tijdens zo’n campagne vaak uit hele onverwachtse hoek de leukste reacties merk ik. Dat komt vast goed met jouw mooie ideeën

 4. Yvonne Renckens

  Dank je wel Tessa, mede dankzij jou heb ik echt een leuke tijd gehad in deze duurzame blogwereld! We treffen elkaar vast nog in de toekomst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *