Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
Tweedehands

Ik hou van meuk tag


Het is morgen ‘Re-gifting day’ en de reden dat dit op de derde donderdag van december wordt gevierd, is omdat er op deze dag de meeste feestjes en vieringen zijn waarbij cadeautjes worden uitgewisseld. Over het algemeen worden er vaak saaie en onpersoonlijke cadeautjes gegeven. Zo krijg ik regelmatig wijn, terwijl ik dat echt niet lust of decoratie items voor in huis die niet mijn smaak zijn.

En wat is er dan beter dan weggooien? Een ander blij maken met de cadeaus die jij niet gebruikt natuurlijk! Daarom vul ik vandaag de ‘Ik hou van meuk‘ tag in van Laura.

Amersfoort tweedehands

 • Hoe vaak ga je naar de kringloop?

  Op het moment ga ik niet maandelijks meer naar de kringloop, maar dat was een half jaar geleden nog wel anders! Zo kocht ik in Amersfoort bij de Terre des Hommes winkel deze lieve babyslofjes en het boek van Hillary Clinton.

 • Wat is je favoriete kringloop?

  Dat zijn een aantal tweedehands kledingwinkels in Arnhem en daar is sinds 2 maanden nog een nieuwe bijgekomen: Bella Donna.

 • Wat is je grootste tweedehands aankoop?

  Ehh ons huis?! Nee dat zal ze vast niet bedoelen 😉
  Dan de salontafel denk ik, via Marktplaats. Een likje verf er over en hij was weer als nieuw!

   

  Calvin Klein

 • Op welke tweedehands aankoop ben je het meest trots?

  Dat is toch wel deze Calvin Klein jurk van €15,- bij de Reshare store!

  Kiboots tweedehands

 • Wat was het beste koopje ooit?

  Dat zijn de Kiboots laarzen die ik via Marktplaats scoorde in bijna nieuwe staat!

 • Wat was je slechtste koop ooit?

  Een spijkerbroek die binnen twee keer dragen scheurde, omdat er bij inname in de winkel (en door mij bij het passen) niet op slijtage plekken is gelet.

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *