Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
Algemeen

Monday Morning Boost


Goeiemorgen!

Hoe was je week?
Ik had een aantal leuke afspraken en gebruikte het weekend om me op mijn hobby’s te storten. Lees je mee?

 

30ml

Maandag begon met thuiswerken. Ik las het plan van een collega VA door die met crowdfunding haar bedrijf naar the next level wil tillen. En in de middag sprak ik met een andere inspirerende dame uit de theater wereld af in koffiebar 30ml in Utrecht. Ook zij is klaar voor een volgende stap in haar carrière en wil dit (deels) met behulp van crowdfunding waar gaan maken. Ik kan zo genieten van die gepassioneerde mensen met gave plannen! Dat zorgt elke keer bij mij ook weer voor een fijne vibe en inspiratie! Bij elke campagne is het weer een nieuwe puzzel die we samen creëren en laat dat opstartproces nou net hetgene zijn waar ik blij van wordt!

 

bulgaria

Ken je dat verhaal van die Arnhemse die haar laatste tripje van het jaar maakte naar Bulgarije? Die ging niet…Meehh ik had me super verheugd op mijn laatste reis van 2016. Een land en stad bezoeken waar ik nog niet eerder was geweest; Sofia in Bulgarije. Maandagavond, vlak voordat we naar bed gingen zei ik nog tegen Nick: Op een of andere manier heb ik het gevoel dat de reis morgen niet doorgaat…Boy was I right…Ik werd wakker met een stevige hoofdpijn en die trok niet weg, ondanks een pijnstiller. Nou heb ik standaard op reisdagen hoofdpijn, maar dan vaak pas na aankomst op de bestemming. Met deze hoofdpijn wist ik dat reizen geen optie was, omdat ik daglicht al niet eens kon verdragen. Tja dat hoort er bij in mijn leven, leuke dingen gaan soms niet door door mijn gezondheid. Ik had er vrede mee en daarnaast scheelde het ook enorm dat ik een ticket van €20,- hiermee weggooide…dat is te overzien, toch?!

 

it-does-not-do-to-dwell-on-dreams

Dus woensdag had ik een lekker rustig dagje thuis waarin ik wat achterstallig werk deed en een artikel schreef voor mijn andere bedrijf over hoe ik van mijn beperking een kans maakte.

flatlay-dec

En ik maakte een aantal flaylay foto’s met mijn tweedehands items!

 

ecosjop

Ook donderdag was een rustige dag met wederom hoofdpijn, dus ook mijn afspraak van die avond, een HSP college van mijn coach, moest ik laten gaan. Maar dit was ook de dag dat de crowdfunding campagne van Bianca live ging! Bianca is eigenaresse van de Ecosjop in Deventer en ze verkoopt nu al diverse zero waste producten in haar winkel. Maar Bianca is klaar om heel Deventer te veroveren  en met behulp van mijn ebook over crowdfunding heeft ze razendsnel een campagne uit de grond gestampt! Ook ik heb inmiddels een donatie gedaan, steun jij haar ook?

caspar

Vrijdagochtend begon met een afspraak met een fiscalist. Er spelen momenteel zoveel factoren mee op zakelijk vlak, dat ik het belangrijk vind om me goed te laten adviseren door experts. En we hadden een fijne klik, dus ik ben weer een stuk wijzer! Ik heb nog even gewerkt op mijn laptop in café Caspar waar we hadden afgesproken, maar toen het vol begon te lopen met lunchgasten, heb ik mijn tafel voor vier maar verlaten. Ik voel me dan altijd een beetje schuldig dat ik in mijn eentje 4 plaatsen bezet houdt, ken je dat?

fiat

Ik ben daarom met Nick gezellig gaan lunchen, want ik had later die middag nog een andere afspraak. Ik ga namelijk binnenkort een Fiat 500 delen met iemand uit Arnhem. Zij kocht dit voorjaar haar toffe wagentje en ze rijdt er vrij weinig mee. Via Snappcar heeft ze de auto al een aantal keren uitgeleend, maar ze vindt het toch prettiger wanneer er één persoon samen met haar  de auto deelt. En laat ik nou regelmatig een auto nodig hebben voor afspraken waarbij het OV echt een slecht alternatief is (lees: twee keer zo lang onderweg en tig keer overstappen). Dus we zijn nu op zoek naar de beste verzekering die je kan gebruiken om een auto te delen (Achmea schijnt hier al op in te springen, heel slim!). Ik kan niet wachten om in haar fijne autootje te kunnen springen!

 

Yvonne schietbaan

Zaterdagochtend bracht ik een grote doos met kleding en schoenen naar Appel & Ei voor de verkoop. En natuurlijk kon ik niet met lege handen de winkel weer verlaten, dus ik kocht 2 gave blouses voor de kerst. Op weg naar de bus stapte ik nog binnen bij Hes van Zweden, een winkel die al onwijs lang in Arnhem zit en een begrip is op het gebied van de schietsport. Hier kocht ik wat attributen voor mijn luchtdruk geweer. Ik merk namelijk dat ik echt te weinig toe kom aan trainen bij de schietvereniging waar ik lid van ben. Zij zijn elke vrijdagavond open, maar het gebeurt regelmatig dat ik vrijdagavond andere verplichtingen of hoofdpijn heb. Daarom gaan we onze eigen baan improviseren, zodat ik vaker kan schieten. Het is zo’n fijne hobby om mijn hoofd leeg te maken. Je bent na een uur zo heerlijk kalm en rustig. Elke afleiding in je hoofd resulteert namelijk in een afwijking bij je schot. Dus het is zaak om je ademhaling heel rustig te krijgen, je spieren te ontspannen en zo min mogelijk te trillen. Ik kan het iedereen aanraden, deze yoga voor oude mannen 😉

rico-badr

Zaterdagavond stond hier thuis geheel in het teken van de wedstrijd van het jaar: Rico Verhoeven vs Badr Hari. Ik heb zelf kickbox training gehad toen ik begin 20 was en ga al jaren naar diverse kickbox- en K1 gala’s. De Nederlanders zijn oppermachtig in deze sport, maar zelf heb ik jarenlang een Fransman als favoriet gehad om zijn brute stijl (voor de kenners: Jerome Le Banner).

Inmiddels is deze ouwe taaie wel over zijn glorietijd heen. Maar goed, zaterdagavond was dus eindelijk het langverwachte gevecht tussen titelhouder Rico Verhoeven en Badr Hari. En dat was door Ziggo sport heel slim achter een betaald slot en grendel gezet. Het was dus een strijd voor ons als gierige Hollanders om de juiste livestream te vinden en de wedstrijd alsnog live te kunnen volgen. Ik denk dat we er een stuk of vier hebben gehad, omdat elke livestream constant vastliep of uit de lucht werd gehaald. Maar het is gelukt en Rico heeft gewonnen! Helaas niet op de manier waarop iedereen hoopte, door een KO, want Badr moest opgeven door een breuk in zijn onderarm. Dus we kunnen ons alvast gaan verheugen op een revanche match, want geen van beiden wilden op deze manier de wedstrijd afronden.

 

coming-soon

Zondag hield ik me een groot deel van de dag bezig met een nieuw bedrijf dat ik samen met iemand anders op ga richten in 2017. Ik vind dat voorbereidende werk zo onwijs leuk en ik denk dat we elkaar ook mooi aanvullen in dit bedrijf…sorry, nogal geheimzinnig allemaal, maar in januari zal er meer duidelijk gaan worden!


Join the discussion

  1. Bianca van Dalen

    Klinkt weer als een lekker drukke week! Bedankt voor de aandacht voor mijn crowdfunding! Ik ben benieuwd wat jij allemaal van plan bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *