Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
Crowdfunding

Ebook // Zelf een crowdfunding campagne opzetten


Ik heb de afgelopen maanden hard gewerkt aan het schrijven van een praktisch e-book voor particulieren en ondernemers. En ladies and gentleman, hij is AF!! Het is een praktisch handboek geworden om je dromen waar te maken met behulp van crowdfunding op basis van beloningen of donaties.

Het e-book is NU te koop via mijn webshop met 50% korting, alleen dit weekend geldig!


Join the discussion

  1. Bianca van Dalen

    Dat komt precies op het goede moment Yvonne! Ik ben mijn campagne aan het opzetten voor Ecosjop en heb het dus ook meteen gekocht. Inmiddels heb ik het gelezen en ga ik het gebruiken om stap voor stap mijn campagne uit te werken. De eerste indruk is geweldig, ik heb al een hoop nieuwe dingen gelezen en ideen opgedaan!

  2. Yvonne Renckens

    Wat gaaf Bianca! Ik ben heel benieuwd naar de campagne die je gaat opzetten en laat het me zeker horen wanneer het zover is, dan promoot ik het voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *