Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
ebook crowdfunding
Algemeen

Monday Morning Boost


Goeiemorgen,

hoe was je week?
Ik heb afgelopen week de zwaarste hoofdpijnaanval van mijn leven gehad, maar zakelijk liep het bijzonder goed!

maandag

Maandagochtend werd ik vroeg in de ochtend wakker met heftige pijnscheuten in mijn hoofd en flitsen voor mijn ogen. Nick was al vroeg naar zijn werk gegaan, dus ik probeerde nog wat te slapen. Zelfs in mijn droom ging het over de erge hoofdpijn, dus ik wilde een pijnstiller pakken. Alleen wist ik niet eens hoe ik uit mijn bed moest komen. Bij elke centimeter dat ik mijn hoofd bewoog, golfde er een stekende pijn door mijn hoofd. En natuurlijk lagen mijn pijnstillers beneden…ik heb nog nooit zo opgezien tegen die paar passen naar de trap toe. Uiteindelijk kon ik nog een beetje slapen na het nemen van de pijnstilling en haalde het de scherpe randjes er wat vanaf. Eind van de dag kon ik eindelijk naar beneden, dat voelde echt als een overwinning en maakte ik een lekkere kop warme chocolademelk.

Ook dinsdag bleef ik deels op bed liggen en deed ik rustig aan. Vandaag was het de beurt aan de eenzijdige hoofdpijn. Gelukkig een stuk minder scherpe pijn, maar meer alsof iemand me links vol met zijn vuist in mijn gezicht heeft geslagen…je moet er van houden…die avond miste ik dus helaas alweer een trainingsavond bij de schietvereniging.

Roma Elst

Woensdag was een stuk beter, dus ik ben wat wezen drinken met Carola. Zij is sinds kort gestopt bij het bedrijf waar ik vrijwilligerswerk doe, dus we hebben gezellig bijgekletst. Vervolgens haalde ik de lokale boodschappen op die ik dinsdagavond niet had kunnen oppikken door de hoofdpijn. Halverwege de middag werden we opgehaald door mijn schoonzus en zwager. Zij trakteerden ons namelijk op een show van Javier Guzman in Nijmegen! Het was de try out voor de oudejaarsconference en werd gehouden op de Hogeschool in Nijmegen. Hij was weer even grappig en scherp als altijd! Om de dag samen af te sluiten, gingen we gezellig uit eten bij de Italiaan in Elst. Heerlijk om weer onder de mensen te zijn!

thee

Donderdag was het nog even spannend of ik mijn 2 belafspraken kon laten doorgaan. Ik ben namelijk verkouden en gemiddeld één keer per jaar verlies ik door het hoesten mijn stem. Dat begon zo’n 8 jaar geleden en uitgerekend in de periode dat Nick was uitgezonden bij defensie. Toch lullig als je vriend je eindelijk belt en hij in eerste instantie denkt dat hij een man aan de telefoon heeft en geen reet verstaat van wat je zegt haha! In de jaren daarna was het ook elke keer weer een uitdaging, want ik werkte bij twee werkgevers waar ik onder andere de telefoon moest beantwoorden….ook knap lastig als je alleen maar kan fluisteren. Maar gelukkig viel het mee vandaag, ik klonk niet heel charmant, maar ik kon me prima verstaanbaar maken. In de ochtend belde ik naar een potentiële klant in Azie, een onwijs leuke dame met gave plannen. Fingers crossed dat mijn uitgebrachte offertes worden goedgekeurd vandaag! Die avond belde ik nog met een andere potentiële klant, het gaat lekker met mijn tweede bedrijf!

ebook crowdfunding

Vrijdag maakte ik mijn ebook af en zette ik de definitieve versie op mijn ereader. Zo raar om je zelfgeschreven boek op een ereader te zien staan. Vandaag kwam er nog een potentiële klant op mijn pad door medeblogger Jessie, zo lief! Daar zal ik morgen mee gaan kennismaken. Ik heb overdag echt snoeihard gewerkt om al het werk wat begin van de week was blijven liggen in te halen. Die avond was ik dan ook bekaf en vergat ik naar de schietvereniging te gaan, omdat het voor mijn gevoel nog maar woensdag was door die dagen dat ik op bed had gelegen…nou ja, de rust kon ik goed gebruiken. Een avondje film kijken. We keken de film over het leven van Snowden, de klokkenluider van Amerika. Echt heel interessant om te kijken!

Bokkenpootjestaart

Ik heb altijd geleerd dat je op een feestelijke dag nooit een recept voor het eerst moet proberen, maar altijd eerst van de te voren moet testen. Zo gezegd, zo gedaan dus met het toetje wat we voor kerst willen maken: Bokkenpootjestaart! Echt géén aanrader als je aan het lijnen bent overigens, want volgens mij heb je met een stukje alle calorieën voor de hele dag binnen! Vrijdagavond had ik de taart gemaakt, zodat ik zaterdagochtend even rust had. De halve schoonfamilie kwam zaterdagmiddag even langs als testpanel en hij is unaniem goedgekeurd!

feest pap

Eind van de middag gingen we met mijn schoonouders richting Zwolle. Daar vierden mijn vader en zijn partner het feest van de 7. Mijn vader was namelijk in oktober 70 geworden, eind oktober waren ze samen 7 jaar getrouwd en Klaas, zijn partner, wordt volgende maand 67 jaar. Alle reden dus voor een feestje voor deze levensgenieters! Muzikale ondersteuning door het carnavalsduo De Hacos. Tja daar moet je van houden. Ik ben opgegroeid in een rasechte carnavalsfamilie, ja in Zwolle is dit echt een serieus ding, maar dit virus heeft mij nooit kunnen pakken. Ik ben te tegendraads om lollig en gek te doen als een ander dat wil haha! Het was echt een hele gezellige avond met mijn familie uit Zeeland die ik al lang niet had gezien en alle andere gasten en een heerlijk buffet.


Zondag bleven we lekker lang op bed. Met die storm hadden we toch niks buiten te zoeken. Halverwege de middag vertrok ik naar Amsterdam, op weg naar mijn AirBnB in de Jordaan. Ik heb vandaag namelijk de hele dag een seminar ´Building you as a brand´ in Hôtel Droog. Superveel zin in!


Join the discussion

  1. Bianca van Dalen

    Behalve de hoofdpijn ziet dat er uit als een geslaagde week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *