Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
Tweedehands

Swap your stuff @ Let’s Gro!


Eerder dit jaar leerde ik Marielle kennen door Couchsurfen. Ik was met de bus naar Groningen gereisd en wilde de volgende dag lekker de stad verkennen, omdat er zoveel toffe winkels en lunchrooms worden geopend in rap tempo. Om mijn kosten laag te houden en leuke tips van locals te kunnen krijgen, ben ik op de Couchsurfing site gaan zoeken naar een plek om te slapen. Marielle had wel plek en die avond at ik lekkere lasagnette mee met haar en haar vriend. Het bleek dat zij in de organisatie zat van het Swap your stuff event, wat ik al eerder op een van mijn ‘Duurzame must do’ blogs had vermeld. Leuk om deze spontane dame nu te ontmoeten en de gastvrijheid in haar huis mocht ervaren. Daarom deel ik vandaag ook het gave Swap your stuff event # Let’s Gro!

swap-your-stuff-lets-gro

Swap Your Stuff is deze maand een onderdeel van het Let’s Gro Festival Groningen. Op vrijdagavond 11 november organiseert Swap Your Stuff een ruilevent in BED. Met het event willen zij graag duurzaamheid en creativiteit stimuleren door mensen bij elkaar te laten komen om spullen en diensten te ruilen.

Swap Your Stuff laat mensen op een duurzame manier aan nieuwe spullen te komen, hulp te krijgen of hun bedrijf verder te brengen. Denk hierbij aan kleding, boeken, (woon)accessoires. Bij diensten kan gedachten worden aan schrijven, fotografie, grafisch vormgeving, catering of klussen en in om het huis die aangepakt moeten worden. Of ben je juist op zoek naar originele cadeaus voor de feestdagen? Alles is te ruilen! Willemijn, de ontwerper van ons mooie logo gaat live zeefdrukken tijdens het festival.

Swap Your Stuff is in januari 2015 opgericht door Mariëlle Windhorst en Catharina Meter. Sinds die tijd zijn er diverse ruilevenement geweest, zoals onder andere: Een ruilevent bij EMG Faktors en University Groningen, een picknick in het Stadspark van Groningen en een aantal high tea middagen waarbij in kleine setting wordt geruild.

Let’s Gro is een ontzettend leuk vierdaags festival in de Stad Groningen. Tijdens het festival wordt er vooral gekeken naar de toekomst van de stad. Met onder andere lezingen, workshops en gesprekken is het een heel veelzijdig, laagdrempelig en gezellig festival. Laat je vooral verrassen op dit festival!

Swap Your Stuff @ Let’s Gro

Wanneer: Vrijdag 11 november 2016

Tijd: 20:30 – 22:00 uur

Waar: BED, Oosterstraat 13a te Groningen

Entree: Gratis

Facebook: Swap Your Stuff Groningen

Let’s Gro: Let’s Gro – Swap Your Stuff


Join the discussion

  1. Bianca van Dalen

    Wat een leuk initiatief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *