Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
flatlay vsy
Algemeen

Monday Morning Boost


Goeiemorgen,

Hoe was je week?
Mijn week was in ieder geval redelijk saai…ik geloof dat ik voor het eerst sinds jaren weer een beetje last heb van herfst-blues 🙁

flatlay vsy

Ik had vorig weekend een opdracht uitgezet bij iemand met de vraag of hij mooie flatlays kon maken met een zakelijke, maar toch vrouwelijke touch…ik kreeg een mapje met 5 stockfoto’s toegestuurd die je gratis online kan vinden….okĂ© vriend, daar ben ik niet van gediend, geld terug en ik ga zelf wel aan de slag! Op een of andere manier pakt het vaak niet uit zoals ik gehoopt had, wanneer ik mijn perfectionisme eindelijk los heb gelaten en dingen uitbesteed. Zijn mijn eisen dan te hoog? Communiceer ik niet duidelijk? Of is het gewoon pech? Nou ja, ik heb in ieder geval een paar mooie foto’s geschoten voor mijn tweede bedrijf en ik vind het stiekem ook gewoon leuk om het zelf te doen.

Betuws Beste

Na maandag heb ik me redelijk als een kluizenaar gedragen en heul veul binnen gezeten in mijn eigen coconnetje, lekker aan het werk, lezen en een serie kijken. Er kwam hoofdpijn langs, wat buikpijn, algehele bleeehheid, dus ik heb maar even naar mijn lijf geluisterd en ben wat dagen thuis gebleven en rustig aan gedaan. Wat wel betekende dat ik hele gave dingen moest afzeggen, zoals de tweede TedX in Arnhem, mijn schiettrainingen en het afscheid van mijn leidinggevende bij mijn vrijwilligerswerk. Ik heb wel de lekkere lokale boodschappen van Betuws Beste opgehaald en al heerlijk gegeten van de kip, vis, champignons, tartaar en de aardappelen.

Maar daar stond tegenover dat we donderdagavond lekker sushi aten, samen met Sanne, zus van Nick, om te vieren dat Nick het eerste deel van zijn duikopleiding bij de brandweer heeft gehaald!

planten

Vrijdagochtend kreeg ik een berichtje van de dame bij wie ik een paar maanden geleden 2 plantjes heb opgehaald, omdat ze het bij haar niet zo goed deden. Ze was benieuwd hoe het met ze ging, dus ik heb haar deze foto van mijn adoptie kindjes gestuurd, green & happy! Ze was er helemaal blij mee dat ze zo waren opgeknapt!

Yenna

Die middag kwam ook mijn nieuwe ‘rugzak’ binnen voor mijn luchtbuks…Ik sjouw nu namelijk elke week met zo’n achterlijk lange koffer, waar ik onmogelijk mee kan fietsen. En aangezien we nog steeds geen werkende auto hebben, ben ik afhankelijk van een auto lenen bij anderen. En als ik iets irritant vind, dan is het wel afhankelijk zijn van anderen, dus Nick en ik zochten naar een oplossing. En creatief als Nick is, kwam hij op het idee om een waterafstotende hoes voor een gitaar te zoeken, die als rugzak gedragen kan worden. Op die manier is het een stuk minder zichtbaar waar ik mee fiets, want ik ga nu toch liever niet te opvallend met een (lucht)geweer over straat sinds alle aanslagen. Ik kan me goed voorstellen dat mensen daar nu anders naar kijken en misschien van schrikken en dat is wel het laatste wat ik wil als ik ’s avonds alleen over straat fiets met dat ding. En ook Yenna was erg blij met de aankoop…weer een nieuwe doos om in en uit te springen!

Zaterdag en zondag waren vooral hoofdpijndagen. Zaterdagochtend  ben ik op de fiets even naar de bieb gegaan en een cadeautje gekocht voor een jarige buurvrouw en ik kwam thuis met koppijn. Elk jaar wanneer de kou weer in het land komt, moet ik even een paar dagen plat met hoofdpijn zodra ik buiten ben geweest. Dit geldt ook voor de eerste warme dagen overigens…beiden triggers voor mijn hoofdpijn. Ik had zaterdagochtend al mijn mobiel de hele dag uitgedaan om een dagje ‘offline’ te zijn, dus nu kwam het wel uit. Lekker op de bank en in bed, beetje slapen en wat tijdschriften lezen. Ik ben in ieder geval goed tot rust gekomen deze week, klaar voor een nieuwe werkweek!

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *