Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
Streekproducten

Streekproducten uit de muur


Soms verzint een ondernemer iets wat zo slim en toch heel eenvoudig is. Want wat nou als je vers fruit of aardappelen uit de muur kunt trekken in plaats van die vette snack?

Streekproducten

Zowel in de omgeving van Arnhem als op andere plaatsen in het land zijn er al diverse gezonde snackautomaten gebouwd. Maar familiebedrijf De Fruitschuur aan de Parallelweg in Nieuwendijk doet het nog net even anders!

 

Puur Altena

Hun muur telt bijna 100 gekoelde vakjes om fruit en sapjes van zowel hun eigen bedrijf, als van collega telers uit de omgeving, uit te kunnen halen tegen betaling. Maar in die betaling zit hem nou net de moeilijkheid. Bij de meeste van deze fruitautomaten (dat woord krijgt ineens een hele andere lading) moet je contant betalen. Als ik naar mezelf kijk, dan heb ik bijna altijd alleen mijn telefoon en wat pinpasjes bij me. De dagen dat ik cashgeld in huis of in mijn zak heb zijn erg schaars.

Peter, mede-eigenaar van het bedrijf, heeft dit helemaal begrepen en weet dat je het de consument tegenwoordig zo makkelijk mogelijk moet maken. Daarom kun je bij hun snackmuur wél pinnen en zelfs contactloos betalen! En dat hoeft dan niet alleen per vakje te gaan, maar je kan ook echt een (digitaal) winkelmandje vullen door meerdere vakjes te kiezen en aan het einde in een keer af te rekenen.

 

Heb jij al eens fruit uit een fruitautomaat gehaald?

 

Bron: De ondernemer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *