Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
Irene for Hillary
Crowdfunding

Crowdfunding projecten waar ik nu mee bezig ben


Jullie weten inmiddels dat ik per 1 september een tweede bedrijf ben gestart als Virtual sidekick. En wat heeft mijn netwerk de afgelopen weken voor mij gewerkt, want ik heb via via al een paar fijne klanten die ik mag ondersteunen. En het mooie is, dit heeft tot nu toe allemaal te maken met crowdfunding! Het onderwerp waar ik onwijs veel energie van krijg, want wat is het mooi om iemand te kunnen helpen in het waarmaken van zijn of haar droom! Ik laat je vandaag zien welke campagnes ik heb opgezet en waar ik recent in heb geïnvesteerd.

 

Driel 1909- Koning Willem Alexander eregast op Herdenking Market Garden op het Polenplein /EH-dgfoto: Fotoredactie

Driel  Koning Willem Alexander eregast op Herdenking Market Garden op het Polenplein /EH-dgfoto: Fotoredactie

Doneer een klein stukje vrijheid voor Wil

Leo en An hebben mij benaderd om een crowdfunding campagne te starten om hun broer/zwager Wil te kunnen helpen. Wil heeft sinds oktober 2015 de diagnose ALS gekregen en hij zit inmiddels in een elektrische rolstoel. Doordat hij nu afhankelijk is van een regulier taxibedrijf, die hem soms pas na uren mee te hebben laten rijden, afzet bij zijn huis. Zodat hij,  wat normaal gesproken een kort ritje is,

regelmatig is overgeleverd aan de chauffeur die eerst vele andere klanten afzet.  Een van de ritjes die Wil regelmatig maakt, is bijvoorbeeld naar zijn oude werkgever, om zijn collega’s te zien en soms nog mee te denken met projecten.

Dit gebrek aan vrijheid ging Leo en An aan het hart en daarom willen ze geld inzamelen om voor hem een tweedehands rolstoelauto te kunnen kopen. Op die manier heeft Wil samen met zijn vrouw veel meer vrijheid om in de laatste periode van zijn leven nog te kunnen genieten van de dingen die ze graag willen doen.

Wil staat in zijn gemeenschap bekend als degene die ‘The Last Post’ blies bij elke herdenking, zoals je op de foto hierboven kan zien. Dat maakt dat er al vele donaties zijn gedaan, waaronder een meisje van 10 die haar hele spaarpot heeft omgekeerd en de €10,50 die ze al die weken had opgespaard, á €0,50 per week, aan ‘de auto voor Wil’ heeft geschonken, hartverwarmend!

Er zijn inmiddels al duizenden Euro’s opgehaald en er komen hartverwarmende reacties binnen.

Neem maar eens een kijkje op de campagne pagina voor Wil.

 

 

Irene for Hillary

Irene for Hillary

Via LinkedIn kwam deze dame op mijn pad. Irene heeft 12 jaar ervaring in de politiek in Brussel en stimuleert vrouwen om hogerop te komen in de politiek. Ze heeft een aantal weken geleden, in een brainstorm met andere ondernemers, het plan geopperd om de verkiezingscampagne van Hillary Clinton te ondersteunen in Amerika. Via via kwam ze in contact met de juiste mensen in Amerika en ze heeft inmiddels een akkoord om 24 oktober naar Florida af te reizen en onderdeel te worden van het campagneteam van Hillary.

Deze ‘gelukslobbyist’ zoals ze zichzelf noemt, is een brok energie en positiviteit. Mensen dromen veel en graag, maar Irene durft ook daadwerkelijk de stappen te zetten, dat vind ik zo stoer! Ik kon dus niet anders dan deze pro-actieve onderneemster te ondersteunen in haar crowdfunding campagne om deze droom waar te maken. En dat is niet onopgemerkt gebleven! Diverse kranten, radio zenders en zelfs Powned hebben haar geïnterviewd!

De functie binnen het campagneteam is namelijk op vrijwillige basis, dus haar reis en verblijf moeten wel bekostigd worden. En degenen die haar financieel ondersteunen, krijgen al vanaf €18,- exclusieve toegang tot haar vlogs in de periode dat ze in Florida aan het werk is.

Neem eens een kijkje op haar campagne pagina.

 

Hier investeerde ik zelf in:

puur

Puur! uit eten cadeaubon

Jeannette ken ik al jaren vanuit mijn tijd dat ik de Fairtrade gemeente stichting heb opgericht. Zij was op dat moment betrokken bij de werkgroep in Utrecht. Al jaren heeft ze een succesvolle website waar ze pure en eerlijke restaurants in de spotlights zet. Bevlogen koks die werken met de beste streekproducten, ze kent er inmiddels velen!

Daarom steun ik haar campagne van harte en heb ik inmiddels geïnvesteerd. En het fijne is, je krijgt voor je investering ook zelf een cadeaubon zodra de campagne succesvol is afgerond. Daar kun je dus later nog een keer lekker van genieten in een van de bijzondere restaurants.

Help je mee om de Puur! uit eten cadeaubonnen te realiseren?


Join the discussion

  1. Kim

    Wat heb je toch bijzonder werk Yvonne Heerlijk om te zien dat jij je passie kan inzetten in jouw bedrijf.
    Het lijkt me super leuk om je een keer te ontmoeten. Denk dat we ook zakelijk gezien best wel wat voor elkaar kunnen betekenen gezien mijn passie – ondernemers helpen om zichzelf op een effectieve manier te leren branden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *