Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
ontbijt
Hotspots

Laatste dag op Ibiza


Mijn laatste dag op het mooie eiland is aangebroken. Vandaag vlieg ik weer terug naar Nederland en schuif ik aan bij de BBQ in de tuin bij mijn schoonouders, ook helemaal niet vervelend natuurlijk!

blad

Ik heb lekker kunnen werken tijdens mijn verblijf in Ibiza. Mijn nieuwe site is bijna af, vrijdagochtend ga ik de laatste puntjes op de i zetten. Maar ontspanning was er natuurlijk ook genoeg, met een aantal tijdschriften en boeken op mijn ereader.

boot heli1

Op dag 2 was er helaas overdag veel bewolking en zelfs een aantal buien, maar ik heb nog wel lekker op het terras kunnen ontbijten in het centrum om vervolgens me te vergapen aan de boot met heli die het exemplaar van dag 1 behoorlijk overtrof…dit is toch niet normaal??!

Ik ontdekte ook nog een leuk vintage winkeltje naast mijn ontbijt plekkie, namelijk Holala-Ibiza.com. Op de bovenste verdieping hebben ze de mooiste jurken hangen. Er hingen ook veel bohemian trouwjurken, dus mocht je nog op zoek zijn…that’s the place to be!

haven

Gelukkig klaarde het aan het begin van de avond weer op en wandelde ik nog even lekker door de haven om mensen te kijken. En dat kan heel goed op Ibiza, met al die paradijsvogels die hier rondlopen!

ontbijt

Dag 3 heb ik lekker om de hoek ontbeten bij Café Mar Y Sol in de haven met een yoghurtje met vers fruit en versgeperste sinaasappelsap, heerlijk! Ook die dag weer lekker aan het werk geweest voor mijn nieuwe bedrijf, met deze blog en een aantal afspraken die ik vrijdag heb gepland voor de Zero Waste Meeting op 9 oktober (heb je die middag al in je agenda geblockt?).

Deze ochtend nog een keer genieten van een lekker ontbijt with a view, mijn tas inpakken en dan op naar het vliegveld! Ben jij wel eens op het mooie eiland Ibiza geweest?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *