Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
vintage platenspeler
Fairtrade

6 Facebook groepen die je niet mag missen!


Eind juni liet ik je al kennismaken met 7 Facebook groepen die je niet mag missen. Maar inmiddels heb ik nog een aantal leuke groepen gevonden door tips van lezers en die wil ik natuurlijk ook graag met jou delen, dus zet je schrap voor nog een shitload aan handige Facebook groepen:

 

afval

100 dagen 100% afvalvrij

In deze openbare groep delen deelnemers in diverse gemeenten in Nederland hun ervaringen binnen het 100-100-100 project. Dit staat voor 100 gezinnen in 100 dagen 100% afvalvrij. Hierbij wordt er, naar mijn weten, wel afval apart ingezameld en ingeleverd, dus het is niet zo dat deze mensen helemaal geen afvalbak meer hebben. Binnenkort zul je ook op mijn blog een persoonlijk verhaal kunnen lezen van een deelnemer uit dit project.

 

vintage platenspeler

Retro Industriel Vintage artikelen te koop

Wil je je huis inrichten in een gave (tweedehands) industriele stijl? Dan is deze Retro Industriel Vintage groep zeker wat voor jou. Je komt er prachtige lampen tegen, oude kinderwagens, stellages voor in winkels en nog veel meer toffe items. Zelf kun je natuurlijk ook items te koop zetten!

 

Groene Passie

In deze groene lifestyle groep kun je tips uitwisselen, nieuwtjes delen en nieuwe mensen leren kennen die dezelfde groene passie delen. Je vindt er vragen over groene detox sapjes tot een carpoolvraag om samen naar een leuk groen event te rijden. 

 

Blesh you plantenasiel

Plantenasiel

Ik heb er nog geen gebruik van gemaakt, maar ik hou de pagina in de gaten: Plantenasiel. Hier kun je terecht met al je vragen over de planten in je huis en wanneer je op zoek bent naar een tweedehands plant of je kan zelf een plant aanbieden.

 

Geitenbreiers

Een hele handige groep voor alle toffe vintage markten in Nederland! Wanneer je op het tabblad evenementen klikt, zie je een overzicht van alle komende markten. Heb je zelf een leuke markt waar je staat met je tweedehands spullen, geef het aan de Geitenbreiers groep door!

 

Young & Fair

Young & Fair is een heel atief jongerenplatform voor fairtrade geïnteresseerden tussen de 16-30 jaar. Ze organiseren regelmatig lezingen, debatten en borrels. Hou ze in de gaten voor leuke evenementen of interessante functies die vrijkomen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *