Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
vintage mode
Tweedehands

7 Facebook groepen die je niet mag missen!


Zo’n 2 jaar geleden had ik nog geen Facebook account…ik was principieel tegen Facebook. Dat geleuter op een veredelde Hyves pagina (o man, wat voel ik me oud als ik dit zeg haha) vond ik maar een sterk staaltje zelf verheerlijking. Ik liep dus permanent achter de feiten aan…als ik op bezoek was bij mijn schoonfamilie, begon mijn schoonmoeder te vertellen over leuke foto’s die ze had gezien en ik had géén idee waar ze het over had…”Oja jij hebt geen Facebook, zie je nou wel dat je alles mist zo!”

Maar ja, toen begon ik met Y Fair Productions op 1 september 2014 en dan kom je er niet echt meer onder uit. Geen bedrijf zonder Facebookpagina…tja en dan gaat het hard…ineens krijg je uitnodigingen voor feestjes en events die ik anders compleet gemist had, verjaardagen van vrienden zijn ineens in your face en mensen die ik niet eens ken begonnen mijn Facebook pagina te liken! Ok ok, ik ben om, toch wel erg makkelijk, zo’n pagina!

Inmiddels kom ik ook om in de leuke Facebookgroepen, want daarmee is de wereld ineens een heel stuk kleiner geworden! En die wil ik natuurlijk ook graag met jou delen, dus zet je schrap voor een shitload aan handige Facebookgroepen:

logo plastic dieet

Plastic dieet groep

Zoals ik afgelopen zaterdag al aan je vertelde, is er sinds kort een nieuw dieet op de markt. Het Plastic dieet is opgezet door Opgemarkt en je kan je gratis aanmelden om een heleboel leuke tips te ontvangen. Uiteraard hebben ze ook een fijne Facebookgroep, zodat je van elkaar kan leren!

 

Weggeefhoek Arnhem

Voor de Arnhemmers onder ons kan ik de Weggeefhoek Arnhem aanraden. Hier staan regelmatig leuke gratis weggevers op, van banken tot kleding en het gaat hard kan ik je vertellen! Het is dus zaak om er snel bij te zijn. Ook zet ik er zelf regelmatig spullen op. Zo had ik laatst een rijstpapieren lamp en die was in 15 minuten gereserveerd én opgehaald, perfect!

 

Eetbaar Arnhem

En ook deze groep is vooral voor de Arnhemmers interessant. Dit is een groep mensen die gezamenlijk werken aan een betere wereld. Het doel is iedereen toegang te geven tot goed, lokaal geproduceerd voedsel. Hier kun je lid worden van de groep Eetbaar Arnhem.

zero waste bloggers meeting

Zero waste heroes

Deze groep is in 2014 gestart, toen een aantal deelnemers van de Zero waste week onderling ideeën wilden uitwisselen. Inmiddels is de groep uitgegroeid naar bijna 3.600 leden en zijn de leden zeer actief. Je kan hier onwijs veel inspiratie vinden van mensen die op verschillende niveaus met zero waste en plastic vrij leven bezig zijn! Hier kun je lid worden van de groep Zero waste heroes.

 

That’s true vintage

Ben je altijd op zoek naar iets unieks en hou je van retro? Dan is de That’s true vintage groep zeker wat voor jou. Hier kun je vintage kleding, schoenen en accessoires vinden uit de jaren ’20 tot en met halverwege de jaren ’90. Uiteraard kun je hier zelf ook je vintage stukken verkopen! Hier kun je lid worden van de groep That’s true vintage.

 

my green closet

My green closet

Nog zo’n leuke groep voor mode, alleen wordt er hier niks verkocht, maar kennis gedeeld over capsule wardrobes, duurzame mode, minimalisme en duurzame cosmetica. Het is opgezet door vlogger Verena, die je absoluut gaat volgen als je deze groep ziet! Hier kun je lid worden van de groep My green closet.

 

No new clothes for a year!

Op 1 september 2015 besloot Yen dat ze het komende jaar geen nieuwe kleding meer zou kopen. Om haar idee te delen en de uitdaging samen met anderen aan te gaan, besloot ze deze groep te starten. Je kan hier inspiratie opdoen om je eigen uitdaging aan te gaan, spelregels te maken of gewoon te lezen hoe het bij iedereen gaat. Hier kun je lid worden van de groep No new clothes for a year!.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *