Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
riool
Tweedehands

Slaap jij binnenkort in dit riool?


Verspilling tegen gaan, daar hou ik wel van!

Unieke plekken om in te overnachten, yes please! Zo liet ik je vorige week kennis maken met de unieke AirBnB locatie in Schotland, waar je voor een prikkie kan slapen en ook nog eens je eigen boekwinkel kan runnen!

Maar bij verbouwingsprojecten blijven ook wel eens onderdelen over. Wat doe je daarmee?

Daar maak je dan een no waste overnachtingsplek van natuurlijk!

In Duitsland en Oostenrijk hebben ze rioolbuizen omgetoverd tot unieke overnachtingslocaties…hoe tof is dat! Ok, voor mensen met angst voor kleine ruimtes is dit misschien niet helemaal geschikt, maar ik meld me graag aan voor zo’n gave ervaring hoor, sign me up! En, wees niet bang, deze rioolbuizen hebben nooit dienst gedaan als echte rioolbuis.

dasparkhotel

In dit concept van Dasparkhotel mag je zelf bepalen hoeveel je betaald voor de overnachting. Je slaapt op een comfortabel matras, in het vak naast je bed vind je lekkere kussens en warme dekens voor de frissere nachten en lakens voor de warme zomeravonden. Je koffer stal je lekker onder het bed en je kan zelfs je telefoon in het stopcontact stoppen om ’s nachts op te laden.

dasparkhotel

Het enige wat jij moet meebrengen zijn je toiletartikelen, zoals een tandenborstel (of zero waste tooth tabs), een handdoekje en zeep om je mee te wassen. Dus lijkt het je wel wat om zo’n unieke ervaring op te doen, dan kun je een kamer in het Dasparkhotel boeken gedurende de maanden mei tot oktober, via deze website voor het Bernepark in Duitsland en op deze website voor het Ottensheim park in Oostenrijk.

Je betaalt dus na jouw verblijf het bedrag wat jij de ervaring waard vond en hiermee steun je dit hospitality project.

Wat zou jij over hebben voor een unieke overnachting in een (ongebruikte) rioolbuis?

 

Foto’s van Dasparkhotel.net


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *