Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
sokken waslijn
Tweedehands

Wat te doen met jouw eenzame sokken


Iedereen kent hem, het sokkenmonster in je wasmachine. Je stopt er vier paar sokken  in en drie hele paren en een eenzame sok hang je vervolgens anderhalf uur later aan de waslijn. Die eenzame sokken laat je nog even in het sokkenmandje liggen in de hoop dat zijn partner in crime toch nog een keer opduikt na een aantal wasjes. Na een paar maanden (of misschien wel jaren?!) heb je de hoop opgegeven en blijf je over met een stelletje eenlingen. Weggooien is zonde, want je kan er zoveel leuke dingen mee doen!

 

sokken slang

Sokken slang

Knip alle sok eenlingen open en maak er deze leuke sokken slang van! Leuk voor kinderen of als tochtvanger bij de kamerdeur. Hier vind je de uitleg.

 

Omhulsel van een icepack

Wanneer je een icepack in de vriezer bewaart om te koelen bij verstuikingen, dan kun je de sok als omhulsel gebruiken, zodat je het niet direct op de blote huid hoeft te leggen.

 

sokken dieren

Dierentuin

Je kan niet alleen een slang maken van de sokken, maar zelfs een complete dierentuin. Deze website geeft je leuke ideeen en werkbeschrijvingen.

 

Poppen jurkje

Baby sokjes zijn de perfecte maat om een strapless Barbie jurkje van te maken. De grotere sokken kunnen dienst doen als rokje voor grotere poppen van je kids.

 

honden sokken

Honden speeltje

Heel simpel en effectief, dit hondenspeeltje van een sok met een tennisbal. Deze website laat je zien hoe ze het maakten.

 

Sneeuwballen

Leuk ter decoratie voor kerst, sneeuwballen gemaakt van witte exemplaren met wat vulling. Makkelijk om met kinderen te maken. Bekijk deze pagina voor de volledige uitleg.

 

Stof afnemen

Trek een sok over je bezem om de stofdraden in de hoeken aan het plafond te verwijderen. Op die manier kun je ze ook weer makkelijk van de bezem afhalen.

 

Hoe hergebruik jij de eenzame sokken in huis?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *