Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
ketchup project crowdfunding
Crowdfunding

De 3 opvallendste crowdfunding campagnes van dit moment


roodharig

Redhead camping in Breda

Van 2 tot 5 september zal Breda worden bevolkt door roodharigen tijdens de Redhead Days 2016. Tijdens de 11e editie van dit unieke evenement worden meer dan 6.000 roodharigen van over de hele wereld verwacht. Om een echte Redhead camping te kunnen realiseren, is de organisatie een crowdfundingcampagne begonnen.

Een overnachting kopen kan voor €25,- per persoon. Je kan via https://fundrazr.com/supportredheaddays2016 je betaling overmaken. Wie niet wil overnachten, maar wel de organisatie wil steunen, kan al vanaf €3,- doneren via het crowdfunding platform.

 

himalaya nepal

Crowdfunding voor zoekactie vermiste bergbeklimmer

Op 17 april vertrok Christiaan voor zijn tocht naar de top van de 8.000 meter hoge Himalaya. Hij startte met een vriend, maar die gaat na een paar weken terug. Christiaan gaat dan alleen verder. Hij is nog diverse keren gezien in een aantal kampen, maar vanaf 15 mei is er geen teken van leven meer. Familie en vrienden zijn ten einde raad. ‘We willen graag dat Chris gevonden wordt en dat we weten wat er gebeurd is en waar we aan toe zijn’, zegt Herman Peter. De zoektocht kost veel geld en daarom zijn ze een crowdfunding actie gestart. Je kan alle info vinden op https://www.christiaanwilson.nl/ en hier kun je ook doneren. Ze hebben inmiddels 82% van hun streefbedrag binnengehaald.

 

ketchup project crowdfunding

The Ketchup Project

Omdat er in Kenia zo’n 40% van alle tomaten wordt weggegooid, hebben Nederlandse ondernemers het Ketchup Project in het leven geroepen. Zo kunnen de Keniaanse boeren toch nog gebruik maken van de tomaten die anders zouden worden weggegooid. Hiermee verhogen ze hun omzet behoorlijk en wordt er veel minder voedsel weggegooid wat nog prima te gebruiken is!

Je kan via deze pagina van Oneplanetcrowd investeren in The Ketchup Project. Vanaf € 18,- krijg je ook nog eens 3 flessen ketchup thuis gestuurd!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *