Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
Algemeen

Monday Morning Boost


Goeiemorgen,

Hoe was je week en hoe is je Pinksterweekend?!

Ik zit vandaag te genieten aan de andere kant van het land in Rotterdam. Daar zijn we even lekker twee dagen er op uit getrokken met Pinksteren.

Afgelopen week heb ik vooral lekker veel zonuren gepakt. De tuin, blote voeten, water binnen handbereik en een paar goede boeken, wie doet me wat! Lees je mee met mijn week?

Erbij!

Maandag ontmoette ik mijn mede-redactieleden van mijn nieuwe vrijwilligerswerk bij het Arnhems Platform voor Chronisch zieken en Gehandicapten voor het eerst. Helaas kon nog niet iedereen erbij zijn, maar Raymond en Liliana waren er wel en dat klikte meteen. Ik hoorde mooie verhalen van Raymond. Hij is 32 jaar, jurist en geboren met zuurstofgebrek. Hij zit in een rolstoel en heeft last van spierzwakte en spasme. Daniel is 25 jaar en loopt stage als sport en bewegingsagoog. Samen weten de twee mannen dingen te bereiken die artsen niet voor mogelijk hadden gehouden. En dat is dan vooral aan het out-of-the-box denken van Daniel te danken. Zo inspirerend en geweldig om te zien hoe enthousiast Raymond hier van wordt als hij er over vertelt! Ik ga een mooie tijd tegemoet met deze leuke mensen!

Greenville Eat-In Arnhem

Dinsdag startte ik mijn dag met een 1 op 1 sessie van Life Planner coach Gabriel. Ik volg dit jaar zijn cursus en er komen nu al mooie dingen uit! En in het gebouw waar de cursus wordt gehouden zit echt een heerlijke kantine, waar je trouwens ook eten van kan laten bezorgen, aanrader voor de Arnhemmers!

relax water

Ik ben in de middag even lekker in de schaduw gaan zitten met een glaasje water en een pijnstiller…er bleek weer een opbouwmomentje van mijn medicatie aan te komen.

fairtrade challenge koffie

In de avond een #fairtradechallenge coffee break voor deze fairtrade week (valt het op dat ik een nieuwe telefoon heb met groter geheugen en dus eeeeindelijk ruimte heb voor foto bewerkingapps ;)).

Soezy en Solaika

Woensdag werd onze tuin bevolkt door buurkatten. Naast onze schutting is namelijk een vogelnestje en al dat gekwetter van die kleine vogeltjes trok de aandacht van onze kat, maar ook 3 andere buurkatten. De volgende dag waren ze allemaal nog in leven overigens hoor, so there were no birds harmed in this picture 😉

Die middag wilde ik onder andere mijn bankpas gaan deblokkeren bij de bank, maar de auto bleek kuren te hebben…iets met koelvloeistof 🙁 dus mijn planning werd veranderd…

Een idioot groene roadtrip

Donderdag ben ik op pad gegaan om leuke prijzen voor de Energy Challenge in Arnhem te zoeken. Daar stuitte ik op een tof roadtrip boek (aff.), dus ik heb me in de middag weer lekker in de schaduw in de tuin geparkeerd!

stropdas noten

Vrijdag kwamen de toffe FSC houten producten van Das van Hout online in mijn webshop. Ik vind ze zo cool, bijna jammer dat ik geen man ben!

Yenna

In de middag lekker in het zonnetje gezeten en Yenna zat het liefst zo dicht mogelijk bij me, zelfs als ze daarvoor bijna verticaal tegen de stoel aan moest liggen. Vandaag had ik de auto naar de garage gebracht, maar hij moet er helaas het hele weekend logeren. De waterpomp blijkt kapot te zijn, dus nou duimen dat alles ready to go is voor onze roadtrip naar Berlijn woensdag! Ooowww ik kan bijna niet wachten, eindelijk eens naar Berlijn!

Yindi

Even voorstellen: Dit is Yindi en zij wordt de coach hond van mijn schoonzus, die haar kinder coaching praktijk aan het opzetten is. Zaterdag mocht ze eindelijk met haar mee naar huis, dus wij gingen ’s middags op kraamvisite! Ze heeft zelfs een zero waste speeltje gemaakt voor de hond van een spijkerbroek waar ze was uitgescheurd:

Yindi

Ze is echt om op te vreten, of niet dan!

Hoe was jouw week?

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *