Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
Tweedehands

Voor een appel & ei, maar niet bij Primark


Appel & Ei Arnhem

Zo’n 2/3 van mijn kledingkast bestaat inmiddels uit tweedehands kleding. Op rommelmarkten, ruilfeestjes, kringloop en tweedehands kledingwinkels scoor ik mijn outfits. Het scheelt voor de portemonnee en ook nog eens beter voor het milieu, dus dubbel bewust bezig! Vandaag opende de franchise keten Appel & Ei in de Beekstraat. Een leuke, frisse en ruim opgezette tweedehands kledingwinkel voor dames, heren en kids. De eigenaresses, Yvonne en Lilian, hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten! Eigenhandig verbouwden ze de winkel, tot de prachtige inrichting die er nu staat. Er zijn inmiddels zeven franchise ketens van Appel & Ei geopend dit jaar en de 8e is onderweg.

Appel & Ei Arnhem

Samen met mijn schoonzus Sanne zijn we op jacht gegaan naar leuke tweedehands kleding. Sanne paste een leuke jurk, maar liep uiteindelijk met een prachtige blouse de deur uit. Zelf vond ik een spijkerbroek die me als gegoten zat en combineerde dit met een schattig colbert jasje. Daar kun je er tenslotte nooit genoeg van hebben! En dat voor maar €16,50, geen geld toch?

Appel & Ei Arnhem          Appel & Ei Arnhem

Ben je komende week in de binnenstad van Arnhem, loop dan eens binnen bij Appel & Ei Arnhem. Je kan hier tweedehands kleding kopen, maar ook zelf kleding die je niet meer draagt inbrengen. Ze nemen dames-, heren- en kinderkleding in. Een mooie manier om je kledingkast een nieuwe look te geven voor deze herfst!

Woon je niet in Arnhem? Er zijn nog een heleboel andere leuke vestigingen van Appel & Ei in Nederland.

Je vindt Appel & Ei aan de Beekstraat 67 in Arnhem.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *