Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
Fairtrade

Een Waar Smaak Lokaal


Waar

De Waar winkel die begonnen is schuin boven de V&D, heeft sinds een kleine 2 maanden een prachtige locatie gekregen aan het Brouwersplein. Een Waar Smaak Lokaal en het doet zijn naam eer aan!

Op zaterdag 4 oktober was de officiële openingsactie voor het winkelende publiek. Het was al een erg leuke winkel, met diverse producten op duurzaam gebied en boeken die ik allemaal wel zou willen kopen. Nu zijn ze ook nog de eerste Waar winkel in Nederland met een horeca concept en terras. En ik vind het een enorme aanwinst voor het Brouwersplein. Dit is wat het plein compleet maakt!

Waar SmaakWaar Smaak Lokaal

 

Ria Bosman is bedrijfsleider van dit prachtige concept in Arnhem en geeft leiding aan een leuke ploeg mensen, waaronder mensen met een verstandelijke beperking die daar via Siza een werkplek krijgen.
De leuke Kromkommer producten hebben een prominente plek bij de ingang. Een gaaf initiatief: Zo’n 5 tot 10% van alle groente en fruit in Nederland wordt verspild vanwege hun ‘looks’. Kromkommer brengt deze gekke groente weer terug op ons bord.

 

Kromkommer

 

Ook de nieuwe smaken Tony Chocolonely liggen breed uitgestald in de winkel. De walnoot-banaan kon ik niet weerstaan en is inmiddels als cadeau weggegeven!

 

Bij de opening kreeg ik bij aankoop van de producten die ik daar kocht als cadeau voor mijn vader, een tegoedbon voor een heerlijk kopje Peeze koffie of thee en daarbij een lekkere petit four met een Waar logo er op.  Op de kaart van het Smaak lokaal vind je Fairtrade en lokale producten. Het enige wat ik op de kaart nog miste was een Fairtrade Mongozo biertje, maar daar heb ik de keuken inmiddels over getipt!
Dit is een fantastische combi van duurzame, fairtrade en lokale producten…wat kan een bewust mens zich nog meer wensen?
MEER van dit soort initiatieven graag!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *