Y Fair Productions is per 1-1-'17 gestopt -->> Yvonne gaat verder op www.virtualsidekickyvonne.com
Fairtrade

Ook Zwolle wordt een Fairtrade gemeente


DSC_1614

Ze willen het al jaren, maar kregen het niet goed van de grond…daarom was ik erg blij dat het in Zwolle is gelukt: Er is een werkgroep gevormd en ze zijn actief aan de slag gegaan om ook een Fairtrade gemeente titel in de wacht te slepen!

Mijn geboortestad, waar ik inmiddels al bijna 8 jaar niet meer woon. In mijn herinnering een wat saaie stad, een uit de kluiten gewassen dorp noem ik het vaak als grap, waar je op zondag een speld kon horen vallen. Onlangs maakte ik een kleine trip-down-memory-lane…althans, dat dacht ik…

Wat ontwikkelt deze stad zich in een rap tempo! Straten die eerst nietszeggend waren, zijn inmiddels omgedoopt tot hippe ontmoetingsplekken. Een weg net buiten het centrum wordt door middel van een Marqt achtig concept in de vorm van Gooody Fooods betrokken bij de bruisende binnenstad.

Wist je dat Zwolle sinds kort ook een Eerlijk Winkelen route heeft?

Deze stad is alive and kicking! Er is een leuke Eerlijk winkelen route opgezet, met zo’n 30 deelnemende winkels. Ik ben er van overtuigd dat Zwolle die Fairtrade gemeente titel gaat binnenhalen. Dus gemeente, ondernemers en inwoners van Zwolle: zet je schrap, want Fairtrade is coming to town!

Werkgroep Zwolle: Ik wens jullie heel veel succes op weg naar de titel en geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *